'

Minna

2016 Monkey 04

Konsulttimme Minna Backman on tehnyt lukuisia Feng Shui konsultaatioita Pohjoismaissa, Euroopassa ja Aasiassa. Hän on konsultoinut sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä. Minna on tehnyt konsultaatioita vanhoihin rakennuksiin ja ollut mukana konsultoimassa uusien rakennusten (yksityisten ja yritysten) valmistusprosesseissa.

Minna on kansainvälisen feng shui yhdistyksen (International Feng Shui Association IFSA) täysivaltainen jäsen, ainoa Pohjoismaissa.

Minna on kansainvälisen feng shui kulttuuria tukevan yhdistyksen (International Fengshui Culture Association IFCA) maapresidentti, ainoa Pohjoismaissa.

Lokakuussa 2015 Minna osallistui IFSAn vuosikokoukseen ja vuosittaiseen konferenssiin (International Feng Shui Convention) Shanghaissa Kiinassa.

Elokuussa 2013 Minna osallistui IFCAn toiseen maailmankonferenssiin (The 2nd International Fengshui Culture Convention) Malesiassa.

Marraskuussa 2016 Minna osallistuu IFSAn vuosikokoukseen ja vuosittaiseen konferenssiin Bangkokissa Thaimaassa. 

YCHA Logo

 

IFSA Membership Certificate          YCHA Master Certificate 
12.12.2013 03:18

Makuuhuone

Kunhan huolehdit, että vuoteesi sijaitsee suotuisasti Ming Kuasi mukaan ja tarkista tärkeimmät Feng Shui säännöt, et voi tehdä väärin!

FENG SHUI   |   PALVELUT   |   TIETOA MEISTÄ    |   OTA YHTEYTTÄ